GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 299,-
LEVERING 1-2 HVERDAGE
KVALITET SIDEN 1971
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

 

Siden 1971

 

Belsac blev grundlagt i 1971 af den dengang kun 21-årige ildsjæl Poul Hansen.

I dag drives virksomheden af kreativ direktør, Camilla Dalager, der er uddannet Design Manager fra IBA i Kolding og derudover specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano.

Camilla har med sikker hånd stået bag Belsacs vellykkede revitaliseringsproces, som har sikret Belsac en plads på stjernehimlen blandt de bedste danske accessoriebrands.

Camillas designfilosofi kombinerer hendes store kærlighed til den nordiske designtradition med evnen til at spotte sæsonens vigtigste tendenser. Passionen er altid at skabe tasker der udstråler modernisme, femininitet og dristighed til hverdagens fashionistas, som også er øverst på listen over største inspirationskilder.

 

 

 

 

Belsac

 

Det store sortiment indeholder både tasker, punge og handsker i en bred vifte af udsøgte kvaliteter. Hovedparten af Belsac’s tasker og punge er fremstillet i Italiensk kalveskind, som bliver kontrolleret i Danmark inden produktion for at opnå det smukkeste resultat.

Navnet Belsac kommer af det franske Belle Sac, der betyder smuk taske, og kendetegnet er da også den unikke kombination af fransk elegance, italiensk temperament og dansk design.. 

 

 

 

 

 

 

 

”Man skal forelske sig en taske på grund af designet og kvaliteten,

men man skal elske den for evigt på grund af funktionaliteten.”